Fixe aluminiu: Plasa contra insecte fixa cu rama aluminiu pentru ferestre confectionata din profil aluminiu  laminate si plasa de fibra de sticla invelit cu pvc. Se monteaza in exteriorul geamului cu cleme de otel fara ca geamul sa fie gaurit. Culori accesibile: alb, maro, stejar, auriu, mahon, nuc.

Fixe pvc: Plasa contra insecte cu rama pvc pentru ferestre , confectionata din profil pvc extrudate si plasa din fibra de sticla invelita cu pvc. Plasa se monteaza in exteriorul geamului cu cleme de otel fara ca geamul sa fie gaurit.

Mobile: 1. Tip rulou: Plasa contra insecte mobile pentru ferestre este confectionata din profil de aluminiu si plasa de fibra de sticla ivelita cu pvc. Produsul este prevazut cu un mechanism de strangere verticala al plasei in interiorul casetei de protectie situata in partea  superioara a geamului system de blocare cu agitator fix.

                2. Rama aluminiu cu balamale simple pentru geamuri si usi: : Plasa contra insecte mobile pentru ferestre este confectionata din profil de aluminiu si plasa de fibra de sticla ivelita cu pvc. Produsul se monteaza in exteriorul geamului cu balamale simple.

                3. Rama aluminiu cu balamale cu arc pentru usi: Plasa contra insectelor  pentru usi cu balamale este confectionata din profil de aluminiu si plasa de fibra de sticla ivelita cu pvc. Usile contra insecte se monteaza in exteriorul usii cu balamale cu arc care asigura inchiderea automata.

                 4. Tip rulou orizontal: Plasa contra insectelor mobile pentru usi este confectionata din profil de aluminiu si plasa de fibra de sticla ivelita cu pvc. Produsul este prevazut cu un mechanism de strangere orizontala al plasei in interiorul casetei de protectie situate in partea lateral a usii.

Aveți nevoie de ajutor? Sunați-ne pentru a afla mai multe detalii!

(+40) 744 189 118